tisdag 25 januari 2011

Välkommen kära läsare

Redan läsare, det var ju kul,välkomna skall ni vara.
Ett par dagar på väg till jobbet har jag haft en  naturupplevelse av stora mått: en talgoxe sjunger så han håller på att trilla ur trädet.Det ger hopp om vår om än ett bakslag imorse igen, snö snö snö. Fåglar är som de flesta vet min passion, egentligen är jag ju inte klok som håller två stycken instängda i bur,men men.
Sitter just nu på mitt arbete, jag har  rast, gör inte privata saker på arbetstid sådetså. Jag njuter av en härligt god kappucino fast hos oss heter den knappucino,undrar om det är för man trycker på en knapp? Det blir en lång dag idag. Först skall jag jobba som vanligt, sen blir det möte på jobbet till kl:19.00 och till sist snabbt hem till nästa möte i den styrelsen jag har äran att få vara sekreterare i. Vissa dagar snurrar det till och andra dagar går det i långsam mak. Det är kul med omväxling i alla fall.
I morgon har jag möte igen,vad viktig jag måste vara som går på alla desssa möten. Ett möte förr var att man träffade någon av en händelse på tunnelbanan eller så, ordet möte har fått en helt ny innebörd åtminstone för mig. Ibland tror jag att barn tror att deras föräldrar bara går på möten hit och möten dit.
Det var allt för nu, skall iväg och jobba igen.
Ha en bra dag och kväll tills vi MÖTS
Kicki