fredag 20 april 2012

" Regnet det bara öser ner"...

Tur man kan sitta inomhus i det här ruggvädret. Vet ni vad jag har gjort precis? Jo jag har suttit i min favvostol och njutit av BRAD PITT, min absoluta idol. Han var med i Actors studio på kanal 9 och där satt jag och ville inte blinka en gång. Bra början på fredagen.
Veckan har varit snurrig vill jag lova. Det har varit mycket spring hitodit. Jag känner mig som den där lilla musen ni vet i  Askungen på julenafton " Virrig darrig snurrig " Jag får väl skylla mig själv samtidigt som jag lägger näbben i blöt överallt, men jag är sån av naturen, jag är van att hjälpa till, ta ansvar, göra själv, svårt att säga nej, tar på mig lite för mycket osv. Dagarna går ju fort och det är ju tur.

Nu är det i alla fall helg och det är bara som ett mys. Hoppas vi kan komma till landet fast det regnar så. Jag vill sätta upp våra nya gardiner därute och fixa lite inför våren. Det vore ju synd att  åka ut dit och bara mysa framför brasan  . Det finns alltid nåt nyttigt att göra ;). Lillepilten får vara hemma och vakta huset, det blir lite för kallt för honom. Då kan jag passa på att sno till mig en liten lur på soffan om han inte är med och pockar på uppmärksamhet hela tiden. Vi får se hur det blir.
Trevlig fredag så länge. ( Johanna petnoga)
Julrosorna gillar regn.

Här står jag och gottar mig i solen när jag äntligen fick chans.