tisdag 10 september 2013

En del dagar och andra.

En del dagar känns det som det skulle vara fullmåne hela dagen. Humöret är inte i topp alltså.

Det händer saker som gör att man tappar lite sug men nog 17 kommer man upp till ytan igen. Jag ville bara säga det så det kom ur mig liksom.

Helgen har varit supermysig tillsammans med mina små favorit"påjjkar".
Kan man annat än glädjas när man får sådan positiv feedback hela tiden. Det är tur att det ges någonstans. Feedback alltså, positiv alltså.

Den minste mannen är en ständig källa till glädje. Det är tur att jag inte är helt förstelnad i kroppen då han kräver många ekvilibristiska övningar av mig. Vi utför ett litet cirkusnummer vi kallar The Flaming Flamingos eller som han sa som liten pilt " Mea slingmoss mojmoj". Det går ut på att han skall ligga å mina fötter och jag skall ligga på rygg och balansera upp honom i luften på alla de konstigaste sätten, ju svårare, ju roligare. Det räcker inte med en gång som ni förstår utan det blir ett rejält gympapass kan jag lova.

Dessutom är han helt betagen i min mage och har varit så hela sitt liv. Inte bara min mage förresten utan alla mjuka magar. Om han fick bestämma skulle jag helst sitta utan tröja så han hade full tillgång till magen hela tiden. Jag satt och solade i det superfina vädret i  bikiniöverdel till gossens stora förtjusning. När jag sedan tog på mig en tröja då det blev något svalare sa han: Mormor, jag vill att du bara har bukini!!!!Det är mycket bättre!!!! Vad skall det bli av den ungen.
Den större gossen hade diverse aktiviteter för sig, fotboll och cykling. Fotbollen var jag med och kollade på men som ni vet, jag och sport alltså. Inte ett dugg intresserad men som den välartade mormoren jag är så hejjade jag och tjoade på i alla fall i solmyset.
Mina helger hos dottern brukar alltid innehålla mycket skratt, det finns inte många som kan få mig att skratta lika mycket som hon. Det ligger väl i generna antar jag att vi delar samma humor.
Plopp sa det och så var det slut på helgen. Just nu känns det långt till nästa helg men plopp så är det helg igen.
Ha det så gott nu alla läsare.