onsdag 11 januari 2012

Varmt,kallt,varmt,kallt......

Kanske inte gör så mycket att vädret växlar så mycket. Jag tycker iof att det är skönt med lagom kyla, lagom snö, lagom av allt egentligen. Nu är man inne i trallen igen och det känns inte helt fel. Jag är visserligen lite slak fortfarande efter influensan men det blir " Bättre och bättre dag för dag". Så positiv är jag. Idag kom det en ny kurskatalog men dessvärre hittade jag inget som passade mig. Jag får kämpa på själv med mitt fotande. Jag håller på att göra en liten "portfolio" mest för min egen skull, det är så kul att pyssla med det. Inser såklart att jag har massor kvar att lära och det är lika roligt det.

Tänk om jag hade plats då skulle jag haft en atelje där jag kunde ha alla mina pysselprojekt framme. Ett ljusbord och avancerad fotoutrustning skulle också ha sin självskrivna plats där. Det är trist när jag har fått dille på nåt att jag alltid måste plocka undan för att få plats med det vardagliga. Jag förstår hur frustrerande det måste vara för barnen på fritids att alltid behöva städa bort allt de pysslar och fixar med. Det finns inte mycket som dödar inspirationen som det. Man kan ju ha drömmar om en atelje i alla fall.

Igårkväll satt jag och tittade på lite gamla bilder från förra året och när jag såg de fina sommarbilderna blev längtan stor efter den ljusa tiden. Den gjorde sig lite lite påmind idag. Det var inte kolsvart kl 16.15 när jag gick ut till min väntande gubbe. Det känns skönt att veta att ljuset kommer.
Jag delger några bilder här för att suktas lite och för att inge hopp om vår och sommar.
Hare gott så länge.
Bästa platsen under björken.

Ibland behövs det vattnas.

Här sitter jag i Bastedalens Kinapark och bara njuter.

Bastedalens Kinapark utanför Askersund. Ett mycket sevärt ställe.