tisdag 13 september 2011

Nu blåser det igen

Kulingvarning i dag. Få se vad det för med sig. Vi har ett träd här på skolan som vi är lite fundersamma över,hoppas det inte brakar ner nån gren från den.
I söndags hade jag en härlig dag tillsammans med min underbara dotter.Vi fick en ovanlig dag med bara vuxen tid tillsammans. Det är inte ofta det händer. Vi shoppade loss lite och snackade och skrattade massor. Det finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som hon. Vi var inne och shoppade på NK och en expedit frågade om jag var hennes väninna!!!Gullungen svarade: Nej, min mamma faktiskt. 
Det är så bra när hon är med, jag blir lite tuff då.

Det är allt lite tomt nu efter Bella tycker jag. PippiTintin har fått tillbaka sin gamla ungkarlslya nu utrustad med lite nya möbler. Han har det så lugnt och skönt nu så han kommer väl gubba till sig riktigt. Han sitter mest med husse och " tuggar grus"( nåt han gör med näbben så det låter som han tuggar på grus när han myser)
Inte för att Bella tog så stor plats men det blir ändå ett litet tomrum.
Just nu är det mycket runt mig. Det är möten på jobbet, jag skall göra min PIM kurs, jag har möten hemma och snart skall väl fotokursen börja också. Jag kan ju inte säga att tiden står still precis, den stormar fram. Det är varmt trots regnet så jag kan inte klaga på vädret heller. Egentligen är allt ganska bra. om du frågar mig. Örat har läkt nu utan "medusin" eftersom vårdcentralen totaldissade mig. Skit samma nu e jag frisk iaf.
Ajöss