tisdag 31 maj 2011

Inte mycket att berätta

Såhär fin är ni inte vana att se mig ,men för ett år sen så såg jag rätt stylad ut. Håller just ett känsloladdat tal till dottern på hennes bröllopsdag den 19/6. Ja det var då det. Nu ser man lika säckig ut som vanligt kanske lite gråare i håret men det ser vackert ut med lite gråa strimmor tycker jag i alla fall. Idag har vi varit på Hornbach igen och köpt 140 kg sjösten till frimärket och 85 kg sand. Armarna blir längre och längre, men jäklar va bicepsen sväller. Snart är gäddhänget uppe på armen i stället för att hänga under. Sammanlagt hittils har vi köpt 340 kg sjösten samt 750 liter jord och sen har vi köpt marksten sådär en 80 st =500 kg ca.
Värsta grovjobbaren eller hur? Sen skall ju allt lastas i bilen och ur bilen. Så det blir ju dubbelt då. Fyy jag gör aldrig om detta tror jag när jag tänker på hur mycket jag har burit. Tur att vi var två. Nu är ju plånboken desto lättare tack o lov :) I morgon är dag före helg och det blir skönt att vila lite. Det blir väl inte så mycket av den varan eftersom vi skall ha småpåjjkarna hos oss i helgen. Då blir det liv i luckan från 6 på morron till 20 på kvällen. De e bara härligt. 
Hare så bra nurå
"Bloggarn"
Ps. Glömde berätta en viktig sak. Idag när jag cyklade hem från skolan höll det på att bli en otäck olycka faktiskt. Jag fick hoppa av cykeln och ställa den för att hjälpa en stackars oskyldig gångtrafikant över vägen......en stor skalbagge. Vad gör man inte.