fredag 7 oktober 2011

Det är dags för fredasmyyys......

Två söta flickor på våren i gullvivediket.
Ibland behöver man påminnas om det som kommer längre fram. Det är bara sådär 6 månader kvar tills de ligger de i dikena igen och plockar blommor.

För övrigt är det en vanlig fredagskväll i det Carlstedtska hemmet. En ligger ner och kollar tv och en har suttit uppe och kollat insidan på ögonlocken. Mycket spännande att se där. Ingen tv kan ge full rättvisa åt de bilderna som varade från c.a 17.55 - 19.20. Så fort jag sätter mig ner så kopplar autopiloten på.
Lite skönt samtidigt men det borde finnas annat att göra en fredagskväll än att sitta och  kvarta framför tv:n.

 Jag hade ett samtal med dottern i telefonen som inte var sådär jättekul. den minste lillepilten har mycket som han är allergisk emot. Mer än vad vi trodde enligt läkarna. Lille vän, synd att vi inte visste tidigare då hade han sluppit mycket av allt kli, kli och åter kli och snor som rinner. Gullevän, vi fixar det med skall du se.
Jag fick ett roligt besked också,jag får använda de klippen jag ville till min Power Point presentation som ingår i PIM. Snabbt som ögat skulle jag lägga in detta på pimsidan men då funkar inte länken till skolverket,tyfiss säger jag bara. Den här helgen skall jag använda till att fördjupa mig i min kamera. Jag har minsann fått läxor. Måste jaga en modell imorgon för porträttfoto. Min bästa modell är på de 7 haven ikväll men hon hinner väl komma hem innan helgen är slut. Jag får snoka upp nån annan så länge.

Skickar med en bild som ni kan njuta av tills nästa tillfälle. Äh, ni får två.
Over and out
Dags att plocka nypon.
Höstens färger upphör aldrig att förvåna mig.