fredag 14 oktober 2011

Vecka 41...klar

Fredagskväll och jag har gått ner i varv. Maken och jag festade till det riktigt ikväll med Bullens varmkorv och bröd. Vi orkade inte ta oss till varken centrum eller nån annan närliggande butik efter jobbet idag. Ibland får man lata sig. Veckan som gått har gått i hälsans tecken i skolan. Vi har haft " Må bra vecka" och nog har jag mått bra i alla fall. Jag har haft förmånen att få vara ute på olika aktiviteter varje dag. Det är så skönt så jag skulle  aldrig kunna byta tillbaka till nåt kontorsarbete inomhus igen. Visserligen är det längesedan men jag minns hur det var när man satt bakom skrivbordet och tittade ut på Sveavägens trafik och önskade att man fick komma ut till landet och friska luften istället för att sitta instängd där. Jag har det bra, även om det inte blir som man tänkt sig jämt.

 Kursen jag går genom skolan, PIM, går som på räls, det är jättekul men elddopet är kvar. Jag skall göra en film med ljud och allt, vi får se hur det blir.
 Fotokursen är också jätte kul. Hör och häpna: Jag börjar förstå det där med exponeringstid och bländare och är helt snopen att JAG KAN. En annan som kan, är min dotter, hon kan få mig att skratta så tårarna rinner men hon får mig också att gråta när jag läser hennes bloggar. Jag hade inte en aning om att jag hade en så känslosam och insiktsfull dotter. Jag blir helt stum när jag äntligen förstår att den där  lilla " assmiga gullhönan" har blivit en vuxen kvinna. Det har liksom gått mig förbi, eller har jag inte velat inse det förrän nu ?

Imorgon kommer Lill-Cluckie hit och skall vara hos oss till på söndag. Hennes storasyster har en massa aktiviteter som hon kan få gå på själv utan att lillesyrran sabbar hela tiden. Jag tror nog också att mamman och pappan behöver pusta ut lite från den lilla ungen som går i 100 knyck hela tiden.Det kommer hursomhelst att bli ljuvligt med henne här. jag återkommer med en blogg senare om helgens eventuella bravader.
Pusta ut och njut av den härliga luften som komme´r tillsammans med kylan.
Lång exponeringstid, ett foto på ett värmeljus medan jag roterar kameran i luften.

Åsså ett kort på skatan.
Gokväll på er