söndag 14 oktober 2012

Inte nåt

Helgen har förflutit utan större ovationer.
 Jo förresten, en trevlig middag med några arbetskompisar direkt efter jobbet i fredags. Det var som ett mys. 
Jag var och tittade på bowling i lördags vilket är en bedrift eftersom jag hatar sport och dessutom promenerade jag fram och tillbaka . Det var en släkting till mig som spelade och en duktig sån så då måste man ju kolla. Det gick bra för henne och hennes kompisar från Gävle och även i dagens match....på Gotland.

Maken och jag var och handlade lite på lördagen och fick härligt sällskap av våra små gullvippor och deras mamma.Det är så ljuvligt när man hör nån som ropar: Faarmoor !
Vi fick oss ett gott skratt åt den minsta som kommenterade polisens 4-hjuling som stod uppställd i centrumet. Hon sa att det var en "polisklippare" Hon trodde det var en gräsklippare från polisen. Härliga unge. En trevlig tv-kväll med Beatles för hela slanten satt bra som avslutning på lördagen.

Söndagen kom och gick.Jag hasade runt hemma och fixade lite med sånt som behövs ibland. Det var riktigt skönt att inte ha några utemissons.
Regnet har strilat ner till och från hela dagen så då är det skönt att vara inne och mysa, även om det inte bara blev mys för min del . Jag bytte gardiner och tvättade några fönster. Plockade, plockade  och tvättade och plockade lite till. Sen blev det några avsnitt av Charmed .

Nu är det dags för sängen så nu säger jag godnatt.
Trevlig vecka önskar jag er alla.