tisdag 3 april 2012

" Du skall icke hava lust...."

....Står det i Bibeln.  Så är det just nu, jag har ingen lust. Tittar på golvet och suckar, tittar på tvätthögen och suckar. Tittar på mig själv i spegeln och suckar. Jag tittar ut på vädret/tempen och suckar. Jag tänker på Långfredagen och jublar. Nu blir det en hel veckas ledigt. Så härligt det blir. Då skall jag göra allt det där som ligger över mig men som tackolov kvävs av en suck. Det är skönt ibland med suckar.

Annars har det varit bra här i stugan. Jag har haft kärt besök av min kära svägerska och hennes dotter. Det blir alltid lite kul när de är här, tex ett besök på IKEA. Min gullhöna har också varit här över helgen, det var helt ljuvligt att få pyssla om henne som förr. Hela helgen kröntes med  att " prinskorven" och hans familj kom hit. "Cluckie" och" Lillie" hade minsann paket till FARFAR......!!! Två chokladkakor. Dem skall jag nog snoka upp om han inte redan har möljat i sig dem.

Jag längtar efter lite värme. Det är så kallt att cykla på morron. Jag skulle vilja börja använda lättare kläder men då fryser man ju ihjäl. Hittade en fin vårkappa/jacka som jag vill ha på mig NU men den får hänga till sig i garderoben fram till juli verkar det som i detta här landet.

Det var väl allt jag tänkte förmedla denna gång.
Vill önska er alla en RIKTIG GLADER PÅSK.