fredag 18 november 2011

Fredag.....igen

Det är bara härligt när det är fredag igen. Veckorna snurrar på så jag vet inte var de tar vägen. Bättre det iaf än att tycka att varje dag är som en vecka., det finns de som tycker så. Jag sitter här och laddar inför morrondagens besök på fotomässan. Brorsan o jag kommer att hänga på låset som man säger.
Få se om vi gör några nya framsteg  och upptäckter där. Brorsan fotar så otroligt fina naturbilder, jag är lite mer för detaljer och macrofoto. Kul att vi har en hobby gemensamt. Förr när vi var barn ville brorsan inte ha nåt gemensamt med mig, jag var för jobbig antagligen som lillesyrra. Jag ville ha allt gemensamt med honom, eller snarare med hans kompisar, den ena snyggare än den andra. Brorsan satte stopp för allt i den vägen. Men en puss fick jag i köket en gång av " Pärtan". En och annan gång fick jag följa med och åka mortorcykel med brorsan o hans kompisar, det var lyckan. Jag kände mig urtuff när jag var med dem, de var ju över 18 år och jag var 15. Vid ett tillfälle blev jag medbjuden på bio tillsammans med dessa " storkillar" men då minsann strejkade brorsan : Ska hon följa med, då går inte jag. Och så blev det, han stannade hemma och surade och jag gick med och såg  Help ( tror jag)  med Beatles. Jaja, det är glömt nu och de snygga killarna har blivit gubbar och har nog glömt bort Lasses lillesyrra Kitty. Men brorsan och jag hänger med och gör nån sak tillsammans då och då.

Ikväll tttade jag på Skavlan på tv. Jag blev så rörd av den  flickan och hennes pappa när de pratade om händelserna på Utöja. Hur jag än försöker att sätta mig in i deras situation både som flickan och som mamma så kan jag aldrig fullt ut förstå hur det kändes, alla känslor som de hade under och efter det hemska dådet. Så starkt att orka sitta i tv och berätta hur det var.


" Jag skall fånga en ängel"