fredag 9 september 2011

Min idol

Morgan Alling, min nya idol.
När jag läste den här boken fick jag tårar direkt. En sån barndom han har haft. Igår var jag med en jobbarkompis och såg honom på Dramaten i " Två herrars tjänare". Då fick jag tårar igen men denna gång av glädje. Efter att ha läst boken förstår jag vilken lycka han upplever när han få stå på scen och göra det som han brinner för. Läs boken,se pjäsen.
Jag och min kompis gick på stan innan vi skulle till Dramaten. Vi var som två kalvar på grönbete. Vi var som två  turister i vår egen stad eftersom vi sällan besöker storstaden. Vi bara gick runt med tungorna hängande utanför mun när vi såg allt som erbjöds. Särskilt uppskattade jag en bokhandel på Drottninggatan som är väl värd ett besök: Drottninggatans Ord och Bild. Gå dit, superbilligt till både stora och små pojkar och flickor.Allt som finns i en bokhandel till mycket mycket förmånliga priser. Just nu är det lite "marknad" ovanför "plattan". Det är marknadsstånd från olika länder i Europa som erbjuder både det ena och det andra Vi fastnade och då menar jag fastnade vid det ståndet från England som bara hade porslin. Wow, dit skall jag igen säger jag bara.
För övrigt en bra vecka förutom några otrevliga detaljer som förmörkat min dag, men det går jag inte in på här utan konstaterar bara helt lugnt: En del människor är inte kloka. Utom möjligen du och jag........eller kanske bara jag ;)
En hälsning från en snygg man.
Hör av mig igen.