lördag 12 februari 2011

"Du lilla solsken som tittar in"....

Ja när solen kommer fram på våren blottas allt mitt slarv under vintern. Vartenda litet dammkorn syns och jag har ingen lust att storstäda idag. Slarvar över det värsta iaf och sätter mig och vilar lite i stolen under värmefilten. Hann läsa tre rader ungefär innan jag började läsa på insidan av ögonlocken istället. Bara som ett myys. Det är detta som helgen är till för, total avkoppling. Pröva på nån gång får du se. Vi var tvungna att dra oss ner till centrum för viktiga inköp. Äpplen till koltrasten och lite tillbehör till kvällstacos.
Jag vill bara nämna att jag var ute igårkväll i mörkret och skottade under fågelbordet så det skulle vara klart på morron när matgästerna anlände och tidigt var nötskrikan där och mumsade nötter men blev bortjagad av "Kolle" den snåljåpen. Laddade upp med talgbollar och solrosfrön också. Grannens lilla pojke var ute med sin mamma på baksidan och skottade så det bara brakade om det. Han viftade mest med spaden i luften men kämpade på så han blev helt svettig den lille snösvängskillen ( 2år trorjag)
Nu ligger jag och och kollar på det årliga skräpet Melodifestivalen. Brolle du är min idol i alla fall. Sanna Nielsen är duktig och snygg. Resten ..... ja va säger man. Det är inte riktigt min musik men man måste ju följa med så man vet vad barnen pratar om i skolan. Låtarna kommer vi få höra resten av terminen och se på när de gör sina egna versioner som både lockar till skratt och applåder.
Jag har hunnit med att göra en beställning på Panduro så snart blir det pyssel. Då kommer jag väl inte ha tid att sitta här.......jorå det hinns med det också.
Hoppas rätt låt vinner
Trevlig lördagskväll