torsdag 1 mars 2012

Sista dagen på sportlovet

Imorgon  är sista dagen på sportlovet för denna gång. Det blev väl inte så mycket sportande för min del men idag åkte jag i alla fall skridskor med barnen. Ja, ni läste rätt JAG ÅKTE med barnen. Jag kan åka griller jättebra...inne i huvudet, men det har kroppen glömt ;)
 Jag ramlade inte en enda gång. Men det blir nog lite träningsvärk är jag rädd. Det kan det vara värt.

För övrigt har vecka bara rusat i väg. Jag sa till maken i måndags morse, fy vad jag är trött, hur skall jag orka denna vecka. Kar`n sa, du hinner inte blinka förrän det är fredag igen och det hade han banne mig rätt i. Det är ljust på morgonen när jag går och det är ljust när jag kommer hem och tror ni inte att jag hörde lilla Kolle igår morse. Det ger hopp om livet tycker jag.
 Om jag inte nämt det förut så går jag på en kurs och lär mig lite teckenspråk. Det är inte tecken som tal utan tecken som komplement kan man säga. Det är i alla fall jättekul och jag har lärt mig en del redan. Sitter här och tränar lite för mig själv och testar på gubben. Annars är det mest mitt fotograferande som tar all tid, jag är helt fast i detta. Just nu fotar jag inte utan gör lite annat med bilderna. Skulle vilja lära mig mer redigering också.

Det är konstigt med mig sa Lotta på Bråkmakargatan, jag kan så mycket. Jag håller med henne, jag kan också lite om mycket i allafall, men jag är villig att lära mer. Nu skall jag strax hoppa ner i sängen och ha en date med John Blund.
Hare bäst tills vi hörs igen.

Den här lille kinesfarbrorn kunde sticka han. En raggsocka tror jag, det är mer än vad jag kan.