lördag 8 oktober 2011

Lördagsmyys

Karn jag är gift med lovade mig att han skulle vinna 1 miljon på tippet idag. Han vann...........inte en spänn.
Han bara lovar och lovar. Han försöker dra in pengar och jag försöker spendera dem. Det är inte så svårt om man lägger manken till och det gör jag. Idag var vi iväg till Gustavsbergs Factory Outlet. Det stället rekomenderas varm. Man har råd fast inte karn vinner några stålar åt frun. Vi gick runt och dreglade bland allt som erbjöds. Det blev en hjärtformad röd pajform och en rund söt kakburk. Mannen köpte nåt slags rivjärn som heter Mandolin. Som om det inte räckte med det rivjärnet han har :). Det var en mycket fin utflykt, det var vackert ute och kameran låg kvar hemma. Vi såg några fina " Pettersonnare" (båtar) som låg nere i Gustavsbergs Hamn. Det var förövrigt en fin väg att köra, mycket att se om man inte åker motorvägen. Dessutom väcktes gamla minnen till liv när vi närmade oss Björknäs. Vår mormor hade sitt landställe där så där har jag många minnen ifrån, inte nödvändigtvis kopplat till henne men till andra personer. Nämner inga namn.
Idag har jag kämpat med datorn, det bara bänglar när jag skall göra nåt. Så fort jag närmar mig den så börjar hjärtat klappa och jag blir helt sönderstressad. Jaja, inte riktigt så farligt men jag blir OFTA FÖRBANNAD. Förlåt ordvalet.
Nu har jag till slut fått till det med min andra uppgift i PIM så den skall skickas till godkännande så fort jag bara KOMMER IN PÅ SIDAN. Morr. Idag skulle jag börja med fotoläxan som vi fick, det skall jag göra bara jag KOMMER IN PÅ SIDAN. Morr. Förstår ni nu hur jag har det i cybervärlden.
Nu på kvällskvisten såg jag en underbart tänkvärd film som heter: Straight Story, Handlade om en 73 årig man som skulle åka hur långt som helst på en gräsklippartraktor med en låda efter med en press över som husvagn för att hälsa på sin brorsa. Jag vill inte berätta mer men jag hade i alla fall tårar i ögonen flera gånger under denna underbara film som tydligen var baserad på en real story.
Ja, det var väl en liten hjärntömmare för ikväll. Lägger med nåt att tiita på också som vanligt.
Trevlig kväll
Fotografen fotograferad av en annan fotograf.

Grannens lilla fågelbad.