tisdag 20 mars 2012

Tvättstugedag

Kan man tillbringa vårdagjämningen på ett bättre sätt än att tvätta i tvättstugan ? Ja, man kan ju sitta vi datorn och skriva fåniga onödiga inlägg också medan man väntar på att tvätten skall bli klar. Jaha, var tog den där våren vägen då? Det är ju inte klokt så kallt det var igår. Höll på att förfrysa låren under cykelturen till jobbet. Idag bylsade jag på mig rejält, då var det lite varmare ute såklart. Såg en bild från en av mina släktingar på Gotland, de hade fått rätt mycket snö, för årstiden, stackars de. Nu fryser väl staren om fötterna därborta i staruren. Det är väl bara fyra kvar nu om jag räknat rätt. Starurar alltså. Det skall vara sju stycken snöoväder efter att staren kommit innan det blir vår, enligt gotländska metereologer, så vi får stå ut lite till.

Ja som ni alla förstår så sköter sig min cykel så fint nu efter att jag var lite ful i munnen mot den. Eller också beror det på att min gubbe hittade felet.

Imorgon är det näst sista gången för mig på min teckenspråkskurs TAKK. Det var verkligen jättekul att få lära sig lite tecken och alfabetet. Det är inte riktigt som ett språk det jag lär mig utan mer ett stöd till talet. Trodde inte jag kunde lära mig så mycket faktiskt. Man blir förvånad hela tiden.
Det var väl allt jag hade att förtälja denna gång.
Mys inne i myset nu ( om det nu e så mysigt). Tjing