söndag 18 november 2012

Än lever kärringen

Jag har inte haft nån lust och det står i Bibeln : Du skall inte hava lust. Kanske avsåg inte Gud bloggandet då ;). Men lusten har inte infunnit sig liksom. Jag har bara lunkat på i hjulspåren som bara blir djupare och djupare.
Inte så undra på eftersom man trampat i dem ett helt år snart.

Idag var jag i Sickla med min son,sonhustru och mina underbara Gullvippor. Vi besökte givetvis Panduro, eller Banduro som storflickan sa. Allt som fanns i butiken vill hon ha och jag förstår henne, jag kände likadant. Det blir nog något från Panduro, tror att tomten åker dit och kollar lite ;)
Vi har fixat lite hemma, då menar jag inte nån total makeover utan mer lite sådär smått men ändå gott.
Några nya tavlor har kommit på plats efter ommålningen i rummet och fönsterbänkarna är på plats igen, visserligen bara "proffesoriskt" för det skall upp marmorskivor så småningom. Det skall bara göras på ett "speciellt sätt" och då tar det lite tid som de invigda vet.
En fåtölj har åkt ut till stugan, så nu blir det till att leta nåt nytt istället. Fast det bråskar inte.
Iaf har vi börjat att handla lite julklappar redan, det är så skönt att vara ute i god tid. I år har ett barnbarn skrivit sin egen önskelista. Jag måste säga att hon är inte nån med höga krav, det som står högst på listan är "stiknålar och tavlor att mola själv. Några penor och böker". Är det inte härligt så säg?
Nog skall vi plocka ihop lite till henne så hon blir nöjd. Den lilla lämnade också en önskelista, fast hon vet inte vad där står för det var mamman som skrev.
 Nu inväntar vi önskelistor från Alsike och jag tippar att det står " En radiostyrd helikopter eller bil" för det står det jämt. Lillebror hakar väl på där antar jag.

En ny vecka tar strax sin början, det blir en hektiskt vecka med många aktiviteter. Julmarknad i skolan på onsdag som föregås av ett besök på tekniska museèt för min del. På tisdag är det tandläkarbesök, det blir en slutbesiktning av min krona som tagit tid under hösten. Jag skall även på ett studiebesök på Specialpedagogiska institutet eller vad det hette. det blir riktigt intressant faktiskt. Om jag nu skall hinna med allt och orka så är det bäst jag kryper ner i sängen som för övrigt är nybäddad med nystrukna lakan så det blir som ett mys att krypa ner. Gonatt med er och sov gott.






Snart blommar körsbäsrträden i Kungsan igen. Vänta bara några månader så......