måndag 17 oktober 2011

Jag tycker att det e lite kallt nu.

Det kyler genom märg och ben fast egentligen är det för att det är så rått som man fryser tror jag. Det är ju inte minusgrader ännu dagtid i alla fall.
Det var kallt i stugan i lördags. När det är kallare inne än ute så märks skillnaden. Vi hade lilla Cluckie med oss ut denna gång så det blev inte att vi sov kvar vilket kunde varit mysigt. Det finns ett svanpar i en liten konstgjord sjö inte så långt från där vi har vårt lilla hus. Det svanparet har vi följ genom åren och i år var de med sina två gråa otympliga årsungar på en åker nära oss och betade. Det tyckte vår lilla dununge var roligt.
Det blev hemgång efter att vi plockat bort sommaren, burit in möbler och ställt ner krukor i källaren och plockat ner gungorna. Det känns lika trist varje år men vi kommer nog åka ut några helger till innan vi stänger ner helt.
Lillsnuttanblev nog lite kall för hon fick feber och hosta ( hon hade varit lite dålig före) på natten. Det är jobbigt när man hör hur dom hostar och man kan inte göra så mycket åt det. Hon kom knallade med sovnallen under armen och nappis i munnen och kröp ner med sina små kalla fötter hos oss i sängen . Det är mysigt.
På eftermiddagen åkte jag och min storebror till vår storesyster och firade henne på hennes födelsedag. Det var längesen jag varit där så det var extra roligt att träffas igen.
Nu börjar min rast gå mot sitt slut så jag lägger ner för nu.
Min fina varma jacka som jag köpt. Den värmer fint nu när man skall vara lite extra fin.