torsdag 27 februari 2014

Men nu verkar det funka...

Vet att det är längesen jag bloggade men tiden och lusten räcker inte till.
Här rullar allt på som vanligt. Jobb,jobb och lite jobb.
Huvudet är tomt vid hemkomst så det blir inte mycket till bloggande här.

Det vi kan konstatera är ändå att det äntligen börjar ljusna på morgonen. Dessutom hittar man hem efter jobbet då det ännu är dagsljus.

I helgen som var åkte jag och besökte min yngsta brorsdotter och hennes familj. De har köpt en bostadsrätt nere vid Strandängarna som vi säger. Jättetrevligt område och passar unga familjer som vill komma närmare marken och naturen. Där kommer de nog att trivas. Brosdottern är sprickfärdig vilken minut som helst ser det ut som. Hon får nog sin lilla pilt i dagarna tror jag.
Apropå pilt så var den äldsta brorsdottern med hennes familj på besök samtidigt så jag fick äntligen träffa hennes lilla mirakelpojke Edvin. Vilken glad liten gosse han är. Så duktig och stark redan.

Storkussen Malle var så lycklig och omtänksam. Han skall ju själv bli storebrorsa nu. Och gissa vad han kan, jo , blunda med ett öga, det ni ;) Man kan ju skratta ihjäl sig åt den ungen. Hans storebrorsa satt och mumsa bulle och ville inte bli störd, det var ju hockey. Men när jag gick iväg öppnades dörren och han skrek över hela Strandängarna: Hej Då Kickiiiii :) Vi ses imorron.

På söndagskvällen kom sonen med hans familj hit och då blev det full rulle här. Vi åt gott och flickorna lekte med Lego och kollade på tv. Det verkade ett tag som de lekte hela havet stormar men det gick över när marängsvissen kom på bordet :).

Det finns en del mer att berätta tror jag men nu är fläskpannkakan klar så jag lägger ner för idag.
Sköt om er så lovar jag att återkomma snart.
Kram


Än lever kärringen

Det krånglar här så jag återkommer.
Ajö