söndag 18 december 2011

" När fjärde ljuset brinner....."

Nu är det en vecka kvar till jul och stämningen börjar infinna sig efter gårdagens konsert med Tyresö Gospel. Det har blivit en tradition att jag går till Pingstkyrkan i helgen runt Lucia och lyssnar när min bror sjunger i kören. Det serveras gröt smörgås och kaffe och är hur trevligt somhelst. Min svägerska och brorsdottern med son var också där så det blev lite släktträff också.

Före konserten var vi hos vårt yngsta barnbarn som fyllt tre år i veckan. På väg dit föll snön så vi nästan inte såg ut genom bilrutan. Full fart på barnen ( vi hade ett barnbarn med oss ) tårta ...utan ägg. Duplo duplo duplo, ett vinnande koncept i paketen.
Idag har vi köpt julgran, det blev en liten ynklig en, men den blir nog fin när allt lulllull kommer i .
Vi har varit hos makens bror och hans fru i kväll. Alltid lika trevligt att träffas, denna gång var våra barn och deras familjer med. Det var länge sen vi träffades allihop så. Underbar mat och många skratt som vanligt. Det är så mysigt när man åker och ser alla upplysta fönster efter vägen. Jag har alltid fyllts av nån form av trygghet när jag ser det. Det känns som det är värme bakom alla fönster fast innerst inne vet man att det inte alltid är så.
Hursom helst en trevlig kväll blev det och nu skall jag nog fixa lite här hemma med ditt och datt.
Ha en trevlig fortsättning på helgen.
Födelsedagsbarnet, tårta....utan ägg.


Tyresö Gospel.