söndag 30 oktober 2011

Man är lite slak idag


Så har " vår gata hemma i stan " haft sin årliga höststädning. Det gick så bra och det var många trevliga grannar som deltog. Det gick så bra när vi var många och nu är det så fint. Tyvärr var jag inte riktigt på topp så jag tog det lite lugnare än vanligt.

Helgen för övrigt har varit lugn. Jag tog tag i en dignande tvättkorg på förmiddagen och nu är allt strykt och klart, det känns så skönt. Jag har även hunnit åka till kyrkogården en sväng. Det  var tre år sen den 26:e som min underbara arbetskompis lämnade oss. Hon finns ofta i mina tankar . Nu är ju Bella hos sin riktiga matte igen så jag hoppas de tar hand om varandra.
En liten tur i skogen blev det också. Jag plockade lite kottar och mossa som jag har lagt i min lykta ute på altanen. Det blev jättefint.
Jag har lekt med min kamera ganska mycket i helgen. Det är så roligt och jag har fått till några riktigt bra kort som till och med maken vill att vi skall rama in och sätta upp. Det är ett bra betyg om han gillar mina kort, den gamle faktorn. Han har ju ett tränat öga för det där sen sin tid i reklambyråbranschen.

Igårkväll kom det monster hit och ringde på dörren De är ju för söta ungarna i sina halloweenutstyrslar men det får man ju inte säga utan man måste ju låssas bli rädd fast man mest blir full i skratt.

En av hönorna nere vid Alby ( inget halloweenmonster)
Nu var det färdigkacklat för denna gång.
Ajöss