onsdag 25 januari 2012

Till alla mina läsare

Det är såhär att det blev för fullt med bilder på min blogg så jag var tvungen att plocka bort en del gammalt. Jag har ingen lust att börja betala för att visa bilder här.
Det är alltså inge fel om du inte ser allt i de gamla inläggen.
Kanske jag gör nåt fel men det får jag fixa senare när jag lärt mig eller nån talat om hur man gör.

redaktör`n

Tagen på bar gärning

Jodå, igår kväll var han här igen, huliganen. Med en stor fin krona stod han och bankade på fågelbordet igen. Denna gång var han här vid 23-tiden. Jag skrämde iväg honom när jag höll på och riggade kameran så jag hann aldrig få något kort. Nu står kameran beredd så det bara är att fota om han kommer igen.

Imorse när jag gick till jobbet vid 7.30-tiden så satt några talgoxar och hävdade revir i träden. Det var helt underbart att höra även om jag tycker det är i tidigaste laget. Innan den där luringen kom igår kväll hörde maken och jag hur det susade av svanvingar utanför fönstret fast det var kolsvart ute. Jag antar att de måste blivit skrämda av nån räv eller så så de var tvungna att flyga iväg för att söka nytt nattläger. Jag har för mig att de inte flyger i mörkret.
Annars är det väl som vanligt i stugan. Jag sitter här vid datorn och fördriver en liten stund innan högen med stryktvätt får min fulla uppmärksamhet. Jag sätter nog på lite Spotify och glder med strykjärnet nerför memorylane med lite gamla 60 tals hits blir det nog ikväll.
Vi hörs, snälla skriv en kommentar om du läser. det är kul att veta att nån bryr sig om mitt babbel.