måndag 31 januari 2011

" Åh en sån morronkvist"

Vilken härlig dag idag,solen gassar på och det är bara jätteskönt. Vem kunde tro det i morse  när jag gick upp i svinottan 5.10. Då var det kolsvart och bara jag ute(kändes det som). Det blir nog en promenad hem tror jag. Inte nog med att det är en sån vacker dag , det var bulle till kaffet också. Jag hann få en iaf.
Detta blir en bra vecka tror jag inga möten inbokade så här långt .
På tisdag skall jag pussa på mina älsklingsflickor. Tänk att jag har 4 älsklingsbarnbarn som jag tror är det mest gulligaste i världen alla kategorier. Fast det säger väl alla om sina barnbarn och det är ju tur det. När jag ringde flickorna igår så pratade jag med båda två, den lilla sa: Fammo nääär kommeru? Det värmer i hjärtat att veta att de längtar efter en. Den stora hade inte riktigt tid att prata färdigt för det var ju djurakuten på tv och djur det är det bästa som finns enligt henne. Skönt att det finns nån som delar mitt intresse.
För övrigt är det väl som vanligt tänker jag. Jobb hela veckan, lite stryktvätt att ta hand om . Det kan man väl stå ut med. Man hinner inte vakna på måndagsmorronen förrn det är fredag igen. Jag tror att det är nån som mixat med tiden och klockorna, det går alldeles för fort juh. Men tänk om tiden sniglade sig fram, då var det inte heller bra.
Jaha ja. det var väl lite av dagens tankearbete.
Vi hörs