fredag 31 augusti 2012

Goa vänner

Det har varit glest med bloggande nu ett tag men det har liksom inte funnits tid till det. Just nu tar så mycket annat min tid i anspråk så jag har fått prioritera och då åker bloggen långt ner på listan.
Mitt yngsta barnbarn har varit på sjukhus i 9 dagar efter att ha fått in "staffar" i sitt skelett och det är inte så bra. Han är hemma igen nu och får åka rulle ett par veckor för att inte belasta benet. Sen "medusin" i 6 veckor. Detta har tagit på allas vår krafter vill jag lova. Precis när vi hämtat oss från chocken när äldsta barnbarnet dråsat ner från trädet så händer detta. En mycket god vän till oss välte med sin 4-hjuling och det var inte heller så trevlig. Vi har hälsat på honom och ser att han åtminstone är på benen om än att han har ruggigt ont med sina 5 brutna revben.
Jobbet tar 99 % av tiden i koncentration just nu, det är så mycket att komma ihåg och hålla reda på så man känner sig helt slak på kvällen. Tur att barnen är så gulliga som dom är.
det var länge sen jag arbetade med så små barn så jag vill lova att jag legat av mig.

Nu är det hursomhelst helg och jag skall njuta av den tillsammans med sonhustrun och barnbarnen och deet blir som ett mys.
Vi hörs när jag är här igen


Kram till er alla.