söndag 23 juni 2013

Nu ere bra länge sen........

Jag skäms nästan, men bara nästan. Det har varit så mycket annat som lockat så jag har helt enkelt inte haft lust, det står i Bibeln: Du skall inte ha lust............

Just i skrivandets stund sitter jag på vårt frimärke och njuuuuter av sommaren,tänk att jag har ström ute nu så jag kan sitta här med min lap och skriva, jag behöver inte gå in.
Frimärket har genomgått en förvandling i vår. Vår prinskorv har byggt en jättefin veranda och maken har kopplat strömuttag och lampor och en firma har kopplat in ett vattenuttag, aldrig mer vattenskador inne, pga dragna slangar.
Fasicken, jag kan ju bo på altan nu vettja ;).

Blommorna gör så jag brister ut i sång: " Herrgud, vad det är vackert..."
Midsommar är den vackraste tiden i min smak. Allt är fortfarande så grönt och fräscht.  När juli rullar in börjar det liksom bli lite mer hö-betonat om ni förstår vad jag menar. Det torkar upp och många blommor har redan blommat ut. Tyvärr lyckas jag inte få till det där med att ha blommor hela säsongen, lika vackert i alla fall, lite blommar ju kvar såklart.
Nu är det fritids för hela slanten på jobbet. Det  blir lite lugnare men full rulle och stökigt pga ombyggnader. Jobbigt att ha alla barnen på en byggarbetsplats och så skall allt funka som vanligt ändå, men vi är ju pedagoger så vi kan ALLT ;)
Snart är det dags för semester och det skall bli ljuvligt. Jag längtar verkligen i år, det har varit ett körigt år i år, få se vad höstterminen erbjuder. Det kommer att bli roligt precis som det alltid blir i alla fall när skolan väl börjar igen.
Men nu skall det njutas i tid och otid.Började midsommaren med en riktig braksnuva,hög feber och mycket ont i bihålorna, bara skiten kommer ut blir det bra igen. Jag ödslar inte mer tid på det här.

Min son och hans familj har kommit hem från sin resa i Turkiet så jag ser fram emot att få träffa mina gullvippor snart. De har gått och fyllt år båda två 9 resp 5 år. Milde tid vad åren rullar på.
Nu lägger jag ner för idag med några bifogade bilder.
Trevlig kväll på er alla.

De två äldre uggleungarna.



På ett hörn ( 9kvm) av gräsmattan på landet växer det prästkragar som ni kan se.
Här är vår nya altan.
Magnus Uggla liftar. Lillungen.

Miina blå drömmar på frimärket.